tisdag, december 13, 2005

Två puckon

Jag såg 100 höjdare igår, inte ett av mina favoritprogram, men J gillar det. I alla fall så sa Filip och Fredrik två korkade grejer som jag känner mig tvungen att ta upp här (jag skulle ju kunna säga det till dom på nåt sätt säkert men de skulle skita så fullständigt i det gissningsvis).

Vafan är "fittigt" för uttryck att använda om föräldrar som inte vill låta sina femåringar spela Halo (alltså femåringar och Halo är min tolkning; de pratade om barn och viedovåld). Vad är "fittigt" för ett uttryck att använda, särskilt i negativ mening, överhuvudtaget?

Och hur kan man anklaga en stackars smålänning för att vara rasist när han inte ville vara med i dokumentären om Fadde? Jag känner inte en bonde som skulle ställa upp om nån kom med en kamera på gården och ville filma (vare sig Bengt, Tommy (x2), Jan (x2), Karl-Gustrav, Lennart mfl. skulle gilla det (min pappa jobbar som dräng). Och efter vad jag förstod så beskrev Fadde själv hur trevliga alla var vanligtvis. Det är inte utan att rasist tappar lite av sin betydelse när man sitter och gapar om att blyga människor är rasister när de är kameraskygga. Det var lite obehagligt tyckte jag. Men jag blir alltid lite ledsen när nån driver med äldre, försagda människor.

Men jag älskar Jonas, världens bästa barnprogramledare.

2 kommentarer:

crrly sa...

F & F är ganska dumma i huvudet. Såååå trött på dem. Men darling gillar dem fortfarande... suck.

crrly sa...

... fast kanske inte längre om jag berättar vad du skrev här.