tisdag, mars 28, 2006

Resfeber

Det är som om jag aldrig varit utomlands förut. Jag planerar och planerar inför min Brighton-resa i juni. Min tredje Brighton resa på 18 månader. Min typ tjugonde resa till England, där jag bott vid tre olika tillfällen. Jag funderar på vilken typ av resväska jag ska ta med mig, stor eller kabin-. Och nu har jag kollat upp busstiderna med National Express mellan Heathrow och Brighton. It has been a long winter.

7 kommentarer:

crrly sa...

Åå, mysigt! Ska ni åka allihopa? Är det semester eller ska du jobba?

Monstermamma sa...

åhhhhhhh
ta mig med :)
jag kan välja väska åt dig!

Eva-L sa...

Bara jag åker det är min semester, men också i syfte att förkovra mig både vad gäller språk och shopping. Och monstermamma du skulle gärna få följa med men det är barnförbjudet;-)

Annika sa...

Har du pluggat engelska i Brighton? Det gjore min sambo.


Jag hade länge en brevvän i Newhaven som jag åkte till. jag gillar Brighton. "Food for friends", finns det kvar? Eller food for thought" heter det kanske? Jag förväxlar dem. Det ena ligger i London på Neal Street, det andra i Brighton, har glömt vilken gata.

Sist jag var i Brighton var 1994 och jag fick migrän så fort vi hade gått ur bilden. Mitt färskaste minne jag har därifrån är alltså av hur jag vacklar fram på min sambos arm, blundande och med solglasögon, bedövad av Imigran (vågade inte sitta kvar ensam i bilen om jag skulle spy). Sen var det fyra timmars bilkö tillbkaa till London. En riktig skräckdag. Vi hade aldrig varit i Brighton tillsammans men vi hade båda två ungdomsminnen därifrån och vi hade tänkt oss en romantisk dag. Uärk.

Annika sa...

ur bilen - inte ur bilden

Eva-L sa...

Hej Annika!
Jag har inte glömt Trados!
Jag pluggade i Guildford när jag var I England. Jag har en kompis som bott i Brighton i 6 år, men jag åkte inte dit förrän förra året för första gången. Jag tycker det är jättetrevligt och shoppingen är strålande!

crrly sa...

Min bror engelsklärare bodde i Brighton ett tag. Och vi åkte aldrig och hälsade på en endaste gång!!! SHAME on us.