tisdag, juli 18, 2006

Idag är snart över nu

Kanske var det inte den bästa av utflykter. 30 grader varmt, 2 små barn (varav en rätt gnällig redan från början) 2 föräldrar, 1 som inte gillar sol, men framförallt inte värme och 1 som inte gillar stressiga situationer. Vi åkte till Kiviks marknad. Barnen och J gjorde Harry Potter-rummet, vi köpte korv med bröd, tunnbröd och gammaldags gräddbullar och sen åkte barnen och J larven, vi ägnade 45 minuter extra åt att hitta en dinosaurieballong till snart 5-åringen (samma ballong som de sålde precis vid parkering, oh us of little faith, Edvin fick en delfin och nu leker de nån slags dödslek där ballongfigurerna fått nån slags pokemonkrafter. Edvins delfin sprutar kött. (Samtidigt gillar båda killarna rosa och glitter. En jättepokemon med huggtänder och regnbågsfärgade vingar, rosa hovar och en glittermun som sprutar napalm skulle vara en hit här hemma. På nåt vis har de lagt sig till med de mest stereotypa preferenserna hos båda könen. Är det jämlikhet?)

Daphne, you will be pleased to know that I took no photos of this trip we made to the market (or it could have been purgatory, the more I think about it I believe it was my personal purgatory, I must find religion SOON). I did buy really nice flat bread and some kind of cream/egg white buns (it's like whipped air with some chocolate and coconut bits). I must send you a picture so that we can work out if you have them at all or if I should find some giant bubble wrap and send you some, they're delicious.

3 kommentarer:

......... sa...

skönt att läsa att det finns fler självplågande föräldrar. KOmmer nu att vara hemma i trädgården resten av LIVET och endast låta ungarna bada i plaskepoolen.

Skönt att se att du överlevde löpturen...självplågare var det!

Eva-L sa...

Det var som om jag inte kunde låta bli. Jag visste ju egentligen precis hur hemskt det skulle bli och då hade jag inte riktigt räknat med 30 garders värme (varför hade jag inte det? det har varit samma väder HELA sommaren). Jag var bara tvungen att göra det. Tyvärr verkar det ju inte funka att J stoppar mina mest idiotiska idéer heller; han hänger glatt på bara.

......... sa...

tur att han inte gör som monsterpappan, muttrar, hänger på, muttrar ännu mer, tjatar om att åka hem och står och muttrar ännu mer i ett hörn.