torsdag, september 07, 2006

Please god no

Jag sitter och surfar runt på förstasidor och skummar rubriker (valdebatter, Marit Paulsen, same old, same old) när jag läser att Debenhams i Sthlm ska lägga ned. Jag ropade rakt ut här i tystnaden. Så grund är jag. Jag är kanske inte förvånad, jag har ju sett hur avdelningarna krympt och att det inte är så mycket folk där, men jag behöver Debenhams i Stan. The English Shop är lovely, men det räcker inte. Jag vill kunna gå och kolla på engelska stekpannor och superjuliga julsaker och allt annat som finns. Helst skulle jag förstås vilja ha en Marks & Spencer/Tesco-kombo, men det är ju en ouppnåelig dröm, det inser jag. När jag bott i England har jag aldrig gillat Debenham för det är ett rätt värdelöst varuhus, även om rean på Debenhams på Oxford Street brukade vara rätt OK.
Oh, Oasis försvinner också. This can't be happening to me.

Uppdatering. Oasis finns tydligen kvar nånannanstans. Det är dags för mig att börja upptäcka lite andra butiker tror jag...

Daphne, the only British department store in Sweden is closing. I am somewhat upset. Though not surprised, cos it's not one of the good ones. And they stocked very few of the brands that I love, but still. On the upsdie this could mean more trips to Britain. So I'll get back to work then, shall I?

2 kommentarer:

crrly sa...

Debenhams på Fields, Kphmn, är också borta, upptäckte jag häromdagen. :(

Eva-L sa...

Men visst har de andra klädaffärer från England? (Vi brukar bara gå till mataffären och köpa öl och isglass.)