fredag, mars 09, 2007

Fuskhyllan


Hyllan ovanför sängen räckte inte riktigt till så jag drog bort gardinerna från fönstret och där fanns det lite mer att läsa. Jag plockade åt mig Goodnight Mister Tom av Michelle Magorian och Susan Coopers The Dark is Rising, båda lästa otaliga gånger tidigare. I fönsrets ligger också några Harry Potter, Pride and Prejudice (go on, watch the video clip), mer Pratchett, en massa böcker om textanalys, lite ordböcker och en Sovjet-karta. Och en bilderbok om WOT-serien och Vår Ekonomi av Klas Eklund. Den har jag inte läst hela faktiskt.
I går kväll läste jag klart Pratchetts Going Postal och idag lyckades jag lokalisera The Autograph Man bakom bokraderna i bokhyllan i vardagsrummet. Jag läste några sidor innan jag sov middag, och nej, den är inte jättetråkig, men jag fastnar inte riktigt i den. Men jag har nog inte läst 100 sidor än så det kanske kommer.

1 kommentar:

Farsan_Baloo sa...

Hejsan

Här kommer en liten hälsning från Solidaritetsbloggen. Mars månads insamling går till naturskyddsföreningens arbete mot klimatförändringar. Klicka nedan och läs mer, och kom gärna med den här månaden också!

http://delameddig.blogspot.com

mvh / Marcus