torsdag, april 12, 2007

Nästa tvångsbok

Min utgåva av Ett hjärtslitande verk av förbluffande genialitet är ett läsex från Celsiusbokhandeln i Uppsala, som jag jobbade på till och från i flera år och som är en av anledningarna till att jag inte riktigt tar itu med att ha flyttat från Uppsala (boklådan alltså, inte Dave Eggers bok). Den är säkert bra bra. Och är den inte det så är det enklare att läsa på svenska än engelska. Å andra sidan så kanske det är svenskan som gör att jag har svårt att komma igång med den.
Och vid sidan av den läser jag också Nigellas How to Eat och Pratchetts Lords and Ladies. Bara genialitet överallt. Tur att jag inte har mindervärdeskomplex. (Men det borde jag kanske ha, eller?) Jag började också på En Peter robinson-bok som jag köpte i Brighton, men den var så bra så jag fick lägga bort den för att inte sträckläsa den. (Mitt liv börjar igen efter den 19 april.)

Daphne, my reading list for this week includes Dave Eggers' A Heartbreaking Work of Staggering Genius, Nigella's How to Eat and Pratchett's Lords and Ladies. I don't remember if I ever trnalated any of the posts regarding my bookshelf of books I have to read beacuse I've had them for such a long time and never even started reading them or started reading them but stopped for some reason or other. The only book I have ever bought and don't have to read (and it is hardcover, so wasn't cheap) is Donna Tartt's Little Friend. It is the most boring book and I have read the first 200 pages, random pages and the end.

Inga kommentarer: