torsdag, augusti 02, 2007

Fortfarande på landet

James Coupling är en kille i grön tröja som kan stå i lava. Han har en jättestor björn, Lovi, som husdjur. Björnen äter gräs och kött, fast inte skallerormsskött. James Coupling är Edvins nya alter ego och dyker upp varje dag i nya lekar. Jag skriver nya men nästan varje lek går ut på att han står i lava och sen dödar han alla dumma. Edvin har hittat på namnet helt själv och jag har hittat på stavningen. Det kanske ska var koppling men med betoning enbart på o. Nu hör jag hur han berättar att James Coupling bara tar på sig "kopplet" (slajmgrönt gummiskärp) när det är krig så jag borde nog byta stavning. Men det tänker jag inte för det är ett så bra hjältenamn.
Idag har jag plockat mer hallon, men på minussidan har Edvin blivit myggbiten (hans fotled är dubbelt så tjock som vanligt) samt blivit ordentligt biten av ettermyror (för han ville kolla var de hade sina ägg - gah!). Jag ska snart göra en födelsedagstårta till min mor garnerad med skogshallon och några ynkliga blåbär, skogarna runt här är inga blåbärsskogar direkt, mer hallon- och rådjursskogar.

4 kommentarer:

Articuno sa...

Mot myggbetten: Betapred, Locoid och Tavegyl (E blev väldigt illa biten i Småland)

Mot ettermyrorna: Vet inte, inte ens mina barn skulle komma på något så dumt.

Rådjur på tårtan då? Snyggt och garanterat udda.

När kommer ni hem? Jag längtar lite.

anna sa...

åh stackarn vad jobbigt... blev tårtan bra och är ni tillbaka i stan nu?

Eva-L sa...

Han får nya hela tiden och ser förfärlig ut, men de kliar inte. Vi är kvar; idag fyller 6-åringen 6 år och jag bakar nya tårtor. Jag hoppas hitta nya hallon till en av dagens tårtor för det var verkligen gott (6-åringens tårta ska garneras med en jordgubbe i mitten och gröna "hotstops" runtom och rött tårtpynt). Vi kommer tillbaka imorgon. Jag ringer!

Articuno sa...

Du eva-l, jag vet var du bor...

...och det är jättefint! (fick mig ju en rundtur i lördags)

Hälsa den nyblivna 6-åringen grattis från oss!