fredag, oktober 12, 2007

Fredag

Det är en massa barn här som pratar hela tiden och de har så gälla röster och de är aldrig tysta och nu börjar de bråka också. Jag vet att det bästa sättet att hantera det är att inte sitta framför datorn eftersom få saker gör mig så irriterad som att bli störd framför datorn. Och det känns så urbota korkat för jag gör sällan viktiga saker på datorn när barnen är hemma.
Jag ska gå och laga mat istället. Då kan vi alla småäta samtidigt och på så vis bli gladare. Jag hade ingen aning om vad jag skulle laga för mat idag så jag blev extra glad när jag öppnade dörren och hittade en lantlåda från Årstiderna där. Så nu blir det lax med grönkål, kokta majskolvar med smör och en sallad på sallad, tomat och purjo. Barnen har beställt pizza. Det får de på fredagar.

2 kommentarer:

Evova sa...

later smarr! jag har bakat sma mackor som passar till ol eller vin, smordeg som man smetar gentlemans relish pa (sardell smet) o send rullar o skar som kanelbullar. Smarr som 17. Idag blir det rostbiff med potatis o sotpotatismos o sa braised rodkal. va heter braised pa svenska? alltsa kokt med apple, socker, kryddor o balsamvinager?

......... sa...

hej! kan du maila mig privat, jag har haft datakrasch och har inte din adress kvar. Vill ju gärna att du fortsätter läsa min blogg men jag kan inte ha den öppen längre av olika skäl!
hälsar Monstermamman