fredag, januari 25, 2008

Bliss

Innan jag ens åker till Brighton om 3 veckor kommer jag att kunna boka in nästa resa för jag har köpt 4 biljetter till Yazoo i Brighton den 15 juni. Nån som vill sitta barnvakt?
Yazoo. Micke C hade Upstairs at Eric's om jag inte minns fel och jag lyssnade på den, Kate Bush Hounds of Love, Depeche Mode Some Great Reward och Commando M. Pigg hela tiden när jag var 18 och miserable. Jag såg Alison Moyet på Roskilde 1992 och det är en av de bästa konserterna jag sett. Nu innebär antagligen det här att det inte blir nåt Roskilde i år, men om inte Kate Bush spelar så kvittar det faktiskt. Kate Bush har i och för sig aldrig spelat på Roskilde, mig veterligen, så det kanske är dags.


Daphne, I'm going to a Yaz concert in Brighton, England in June. I don't know if you know if them, but there are at least 4 tracks by them on the CD I'm compiling for you (actually it'll have to be a few CD's as there are some 75 tracks so far).

Och om det nu är så att nån vi känner är ett fanatiskt Yazoo-fan och vi har missat det så har vi en extra biljett.

3 kommentarer:

Articuno sa...

Släng in ungarna till Hasse så hänger jag med till Brighton. Om N skulle känna sig allergisk så kan han sova i friggeboden. Det ska han väl klara, han är ju sju år då.

Daph sa...

How exciting for you!!! And how very kind of you to be doing that for me!! I'll look forward to hearing it!!! many thanks for your kindness in advance!! xoxoxoxo

Eva-L sa...

Articuno, tack för erbjudandet. H kanske blir besviken men jag har faktiskt fixat en annan barnvakt. Du är förstås välkommen att följa med ändå!
Daph, I just hope you'll like it. There will be only 1 or 2 Swedish songs on it.