tisdag, januari 01, 2008

Jag önskar mig en ny telefon


Jag skickade sms till flera av er som läser här och önskade gott nytt år, men det verkar inte som om mina sms kommer fram för tillfället. Och Eva, dig har jag ringt överallt utan att få tag på dig. Du kan väl höra av dig när du kommer hem. Jag har legat däckad i flera dagar av influensa så mitt nyår var precis som det brukar: har jag inte influensa eller graviditetsillamående eller jobbar så somnar jag ändå före 12-slaget. Igår gick jag och Edvin hem kvart över nio och kollade på Dora innan han somnade och jag tittade på Grease, När Harry mötte Sally samt pratade i telefon. Mkt trevligt nyår. Sen läste jag Pratchett, en perfekt inledning på ett nytt år.

Idag tittade jag och J på 4-5 avsnitt av Brothers and Sisters, jättebra. Det var som sista nyårsdagen innan vi fick barn då vi satt i varsin fåtölj i huset i Enfield (bilden), jag, J och en Linda och såg 7 eller 9 avsnitt Vänner på raken.

3 kommentarer:

anna sa...

den nyårsdagen minns jag tydligt, fast vi var på annat håll om än hos er... var inte vår J med er också? och räcker verkligen 7-9 avsnitt?

Eva-L sa...

J var med oss, men han låg inne i vardagsrummet och läste (och var bakfull). Ja, ni var ju ute och sprang, jag fattar inte hur ni orkade!
Det var väldigt många avsnitt, jag minns inte exakt.

Evova sa...

eh, jag akte hem imorse, suuuupertidigt. sa skont att vara hemma. men utan kok ar det lite tokigt...

fint hus! det ar ett sant ajg vill ha.