tisdag, oktober 07, 2008

Mera böcker

Jag har beställt några böcker igen. Förra gången köpte jag De vita damerna på Lovlunda slott och vi gillade den (N gillade texten, men inte bilderna eller tvärtom, boken bor hursomhelst i köket) jag vill ha fler och när jag var liten älskade jag Kajsa Kavat hjälper mormor, Kajsa var så himla modig; jag hade velat ha den som CD-bok, men den fanns tyvärr inte, å andra sidan är den ett fynd för 49 kronor.

ROSOFF, MEG:HOW I LIVE NOW (till mig, efter boktips, minns inte var)

LINDGREN, ASTRID:KAJSA KAVAT HJÄLPER MORMOR

WIDMARK, MARTIN:MONSTERAKADEMIN

KNUTSSON, GÖSTA:HEJA, PELLE SVANSLÖS cdbok (Edvin brukar berätta långa ganska osammanhöngande historier om Bill och Bull som han har hört på dagis, så jag hoppas han ska uppskatta den, själv är jag inte särskilt intresserad av Pelle Svanslös.)
JANSSON, TOVE:SMÅTROLLEN OCH DEN STORA ÖVERSVÄMNINGEN - cdbok, Marl Levengood läser, så bara det är ju trevligt (jag är lite underligt besatt av Finland och finlandssvenska, det är så kallt och romantiskt, läs t.ex. fantastiske Philip Teir)

Egentligen borde jag ha ägnat den här tiden åt att skriva ihop en lista över böcker jag ska köpa i NY i helgen, men det var roligare att shoppa.

Inga kommentarer: