lördag, juni 06, 2009

Badrum 2 del 2

Tanken var att det här badrummet också skulle ha vitt kakel i standardstorlek, men jag valde ett jättekakel istället. Golvet är det turkosaste jag kunde hitta. Jag hade velat ha ännu starkare färg. Tvättmaskin/torktumlare står på en klack och det finns inbyggda hyllor. Dessutom är alla rör bytta i båda badrummen såvi behöver inte fixa nåt på trettio år och det ingick i planen.


Daph, the bathrooms are finally done!7 kommentarer:

Daph sa...

they are beautiful! I know you're glad they're finished!!!!

Evova sa...

Gillar jattekaklet pa vaggarna! O fint med turkost golv. Ser fram emot besok med torra sockar.

crrly sa...

Coooolt! :-) Blått och/eller turkost ska det vara i badrum, tycker jag. Absolut inte rosa. (Som det ofta är, och som det var i vårt förra hus. Innan vi renoverade, dårå.)

Fast jag fattar inte varför man renoverar badrummet och inte skaffar dubbelhandfat när man har plats för det?! Det är väl ett enormt trätoämne, alla ska ju alltid borsta tänderna samtidigt och trängas, av nån anledning?! :-) Det är nästan det allra bästa med vårt badrum.

Eva-L sa...

Daph, yes, I am pleased.
Eva, ja, du borde ju komma hit nån gång under de kommande 20-30 åren.
Crrly, nej jag ville verkligen INTE ha dubbelhandfat. Dels har vi två badrum så det finns två handfat. Barnen borstar aldrig tänderna samtidigt eftersom vi fortfarande borstar deras tänder åt dem och jag borstar mina tänder ifred ensam. Aldrig nånsin i närheten av nån annan. Eller mer kanske, nån annan får aldrig borsta tänder i närheten av mig. Jag är emot tvåsamhet i badrum.

Evova sa...

vi ses till jul. jag vill ha glogg. borja planera nu. satt nagra provdunkar. ;-)

crrly sa...

Åh. Jag är uppvuxen med att trängas i badrum, där en duschar, en sitter på toa, en sminkar sig och minst en borstar tänderna. Allt samtidigt, och med öppen dörr.

anna sa...

det ser hur fint som helst ut!