tisdag, oktober 08, 2013

Spetsbröllop

Jag är så gammal så jag minns inte vad jag gör om dagarna längre. Vissa dagar spelar det mindre roll. Andra är lite roligare att minnas. Jag och J brukar göra vansinnigt roliga saker i anslutning till vår bröllopsdag (dvs. vi har vansinnigt roligt, andra skulle kunna tycka annorlunda.) När bröllopsdagen infaller mitt i veckan (som i år) brukar vi just den dagen bara äta middag tillsammans med barnen (de vill alltid vara med och fira så fort tillfälle ges).
Men. Eftersom vi gillar att hänga, även utan barn, så körde vi iväg dom i helgen. Dvs. jag tog tåget ner till Lkpg 15.30 i fredags, lämnade över barnen till mina föräldrar, kastade mig på 18.01-tåget och for tillbaka till Stockholm där Patrik, Gustav och Johan väntade på Formosa. Efter en galet god middag (tusen tack Jimmy som hela tiden lägger upp bilder på Formosa-mat (dubbelstekt sidfläsk) så att jag måste gå dit), som Jimmy dessutom plötsligt dök upp under, så gick vi vidare till Rival där vi tog en drink med ett gäng människor från förr (Paul, Basse, Calle och Stinsen). Mina kompisar - genier allihopa. Calle och jag började snabbt planera för en storslagen återförening där vi köper en by och bor ihop, alla som var nationsaktiva på ÖG mellan ca 1990-2000. J, som hade jobbat fram till 20 och inte alls suttit och läst i godan ro på tåget hela eftermiddagen, släpade hem mig vid 2-tiden. Dagen efter går nog till historien som ett av de bästa bröllopsdagsfirandena någonsin: vi köpte hem en massa färdiglagad mat (ost, bröd och sylt) och 8 burkar läsk och slängde oss framför teven och tittade på Dr Who. När maten var slut åt vi chokladglass.

Jag minns inte om jag har skrivit nåt om 2012 års bröllopsdag, men den tillbringade vi på Sjögräs i sällskap med Jenny H. Folk som en känt lika länge som en varit ihop passar himla bra in i bröllopsdagsfirande tycker jag. Ibland mer än dom där barnen som dök upp relativt sent i förhållandet ändå.

Inga kommentarer: