måndag, juni 13, 2005

Eller inte?

Jag vet faktiskt inte om jag kan fortsätta blogga. Jag kan bara skriva när jag är olycklig. Dagbok mellan 1985 och 1990 och ganska många brev under samma period. Fyra sonetter hösten 1994 och en våren 1995. Lite noteringar i txt.format läsåret 98/99 (som mina föräldrar tydligen hittade på min gamla Thinkpad häromdagen och hade skrattat mycket åt?!). Och sen några dagars bloggande i juni 2005. Min penna flödar inte direkt över.
Andra invändningar:
kan man verkligen blogga om småbeslutsångest när det pågår krig? (Bloggar från krigsplatsen kanske är OK.) Jag kunde ju blogga om mitt vardagsliv på ett större plan, det måste ju ha något existensberättigande.
Min blogg kommer i såfall handla om livet som småbarnsmamma för när man har småbarn (barn under 6 år; min def.) så finns det inte mycket annat. Ett exempel: jag ska (kanske, om inget barn är sjukt) gå på bio på torsdag och se Mr och Mrs Smith (ser iofs fram emot Angelina; Tomb Raider var längesen nu) och sist jag var på bio var (såvitt jag minns, en småbarnsförälders minne är det inte mycket bevänt med heller) förra maj då jag såg Harry Potter - och tyckte den var mycket bra. Vi fick 6 biobiljetter i julklapp, J har använt 2, men då gick han inte alls på bio förra året. (Jag överdriver lite han såg förstås också HP). Vi tänker att vi väntar tills filmerna kommer på DVD då kan vi se dem hemma, när barnen sover, men så fort det händer måste vi kolla på West Wing eftersom vi missade alla avsnitt när de gick på tv.

1 kommentar:

Vi på Kantarellen sa...

Skriv om det du vill. Jag, menar hur djup och akademisk är den? Inte ett skit.....men kul har jag i alla fall.