torsdag, juni 09, 2005

Tur

Vilken tur jag har som har en J som kan formulera alla jobbiga svarsmail och en liten E som kan formulera det som varken J eller jag klarar av.
Var inne på Montezumas hemsida och det verkar som om de har slutat göra just min favoritchoklad! Helt otroligt! När lilla E skickade lemon nibs (nu får jag ju aldrig veta vad den egentligen heter) till mig i födelsedagspresent rev jag upp paketet redan i trapphuset och bröt av en bit och stoppade i munnen och skrattade högt för att det var så gott. Jag har aldrig reagerat så på mat tidigare. På min födelsedag fick jag 3 chokladkakor från Montezumas, 28 blandade praliner från NK, 20 mintpraliner från NK. Jag åt upp allt på mindre än en vecka. Efter det slutade jag med socker.
Nu ringde de från Italien. När folk ringer från Italien och ber mig jobba kan jag inte säga nej. Jag känner mig hysteriskt internationell och även om telefonsamtalet kostar mer än de betalar mig så tycker jag så synd om dem. En lördagkväll vid 10 ringde en stackars man från Indien som tydligen då jobbade natt (IST + 4,5 timme), men som tur var så hann jag aldrig svara för jag hade aldrig kunnat säga att jag inte jobbade på helgen till en stackare som tvingades jobba natt och tvingades ringa hem till okända människor och kolla om de kunde göra snabbjobb för inga pengar på söndagen. När jag beskriver vad jag gör och mina kunder i allmänna ordalag får man lätt intrycket att jag är prostituerad. Det är jag inte. Inte i ordets vanligaste bemärkelse, det är ju svårt att överleva utan att sälja sig på något plan.

Inga kommentarer: