torsdag, juli 14, 2005

Allsång

2-åringen älskar Allsång på Skansen. Han sjunger med i alla låtar och rätt ofta ska vi dessutom dansa ringdans till. Efter förra veckans avsnitt som vi spelade eftersom min syster var där (varför gör man sånt? vi såg henne till slut i sitt gula linne långt bakom Allram, i en halvsekund) så går han dessutom runt och sjunger den hemska låten av Lasse Berghagen(varför måste han sjunga sina egna låtar hela tiden?) om en papegoja.
I går kväll satt mina små pojkar ute på trappan, 4-åringen på sin solstol ( som farmor släpat hem från Irland vilket vi är mycket tacksamma för för båda barnen älskar den) och 2-åringen på en uppochnervänd plastlåda som storebror hämtat och ställt upp. Där satt de (nakna) och tittade på månen.

2 kommentarer:

crrly sa...

Mysigt det låter med en påhittig skojig tvååring!! :)

Ang allergi så är det faktiskt ingen som vanligtvis är allergiker som har varit allergisk mot vår katt än så länge, vare sig mina superallergiska kusiner eller brorsans tjej (som satt med missen i stort sett i knäet i fyra och en halv timme i bil en gång). Så det är nog ingen fara. Särskilt inte om ni tittar förbi i sommar, så att man kanske kan vara ute! :)

Förresten: Åååååååååååååå, vad mysigt vi har haft det hos pappa far!! :D

Eva-L sa...

Tror jag nog att det var mysigt där. Min pappa håller nämligen på och dränerar om däruppe!

Vad gäller katten så tror jag ändå inte att det funkar. Min svåger och svägerska har såna där allergivänliga katter och N och jag tål dem verkligen inte!

We'll see! Just nu bara jobbar jag hela tiden!