tisdag, augusti 09, 2005

Jag saknar

att sitta uppe mitt i natten och syssla med något. Se på TV, läsa, äta, spela vadsom. Sånt jag gjorde innan 4-åringen dök upp. (Jag förstår inte vad folk menar som säger "Jag vet inte vad jag gjorde innan jag fick barn". Jag fattar inte vad de menar. Är det så att graviditet, förlossning och bebis gjort att de tappat minnet? Eller gillar de att alltid ha sällskap på toaletten?)
Eftersom jag verkligen gillar 4-åringen (och hans lillebror) så gör jag inte såna saker längre eftersom jag behöver vara utvilad för att mitt tålamod inte ska tryta. Bara sällan som nu när alla är supertrötta efter den hysteriskt långa resan (vi stannade i Linköping över natten eftersom barnen inte kan åka bil mer än 5 timmar i sträck, med paus förstås) och 4-åringens farfar, farmor, farbror med världens bästa svägerska och kusinen skulle få ge 4-åringen (som faktiskt inte fyllde 4 förrän för bara några dagar sedan trots att han hetat 4-åringen i flera månader, poor thing) en massa paket. Som tur var fick 2-åringen paket också, så att vi slapp höra hans oförtrutliga "Var är mitt paket daaaaa?" som han körde på födelsedagen ifråga då hans grymma föräldrar inte tycker att alla ska ha paket för att en fyller.)
Blev det rätt med parenteserna? Orkar inte kolla.
Men nu är vi hemma och jag har bredband.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar din blogg, har skåne behandlat dig väl?

Eva-L sa...

Vad söt du är!
Skåne var OK, jag jobbade alldeles för mycket bara, vilket ofta blir fallet när man frilansar! Det är väldigt skönt att vara hemma i Stockholm igen!
Har ni flyttat in i nya lägenheten än?

Anonym sa...

Yes, nu är vi installerade och imorgon börjar jag jobba. Jag är lite nervös faktiskt, men det ska gå bra. Hur är det med er? Utvilade och nöjda?