torsdag, augusti 18, 2005

Ny årstid nu

Läste inne på ett snack jag besöker att nån hade handlat klart julklapparna nu. Kan lika gärna erkänna att jag också börjar fundera så smått på julen. Var vi ska vara och så. Och så vill jag ha tända ljus och dricka kryddigt te för att bli varm. Det känns än mer lockande med jul när det aldrig slutar vara varmt och soligt ute. Jag gillar dagsljus men att vara i solen är verkligen inte för mig. Migrän- och rynkframkallande (jag har inget emot rynkor direkt men eftersom jag inte har lugg längre vill jag helst inte ha streck i pannan, botox kanske). Jag är inställd på höst nu, det känns inte ens jobbigt att barnen kommer att behöva fyra lager kläder på sig (men det beror nog mest på att jag får shoppa de där fyra lagren först). Och idag har jag kollat på julkort på nätet. Mmm, snö.

3 kommentarer:

crrly sa...

Aldrig slutar vara varmt och soligt??? *hmpff* TUR, för min överlevnad, äatt solen ÄNTLIGEN behagar visa sig här nere också.

Och snö är vidrigt.

Eva-L sa...

Snö är inte virigt på julkort, bara mysigt.
Jag kommer nu att för tredje vintern i rad släpa barnvagn från dagis varje dag i snömodd som aldrig tas bort så snö är inte mitt bästa heller! Men å andra sidan är det värmen som alstras som jag verkligen inte gillar.

crrly sa...

Tja, okej, på julkort går det väl an. Och skånsk vinter med gråbrunt slask och kala träd och råkall fuktig dimma är inte heller det bästa, om man ska jämföra.