fredag, augusti 12, 2005

Plexiglas på IKEA

Dom hade satt plexiglas på ribbstolen på IKEA! På de översta fem ribborna så att barnen inte kunde klättra upp och ramla ner. Jag som så gillade den där farliga leken under ordande former. Eftersom det är så många barn där och leker så måste man ju passa sina ungar hela tiden så att de inte får en massa fötter i huvudet och sparkar i magen, men samtidigt låter jag ändå rätt mycket sånt hända där eftersom det känns säkert; ja för det är ju barnsäkrade IKEA. Så jag kan leva on the edge där. Men nu är det slut med det. Det otäckaste som hände var när en 6-åring gungade 2-åringen (som snart kallas Laban oftare än sitt (god-given höll jag på att skriva men det stämmer ju verkligen inte) riktiga förnamn, kanske kan han heta Laban i bloggen också?)som satt på en gungliknande sak och då var det 6-åringens mamma som tyckte att han skulle låta bli. Plexiglaset runt om utställningsgolvet för att man inte ska trilla ner 100 meter gillar jag däremot, fast det kunde gott varit ogenomskinligt. Vi kom i alla fall därifrån med ännu fler batterier, murgrönor, andrasorteringstallrikar (vita, helt rätt plötsligt!) och ännu en blå plastficklampa; jag tror vi har 4, ingen funkade längre än 1 timme.

3 kommentarer:

crrly sa...

Fuskigt att du har en karl som gillar ikea. Min har iofs jobbat där alldeles för mycket (sålt in du-vet-vad, särskilt ikea utomlands) så han kan alla genvägar överallt och bara springer igenom hela varuhuset och låter mig aldrig stanna och titta på nånting och det är dööötråkigt!! Plus att man blir väldigt yr i huvudet. Ikea i normal takt = snurr i bollen. Ikea i P-takt = dubbelsnurr!!

Eva-L sa...

Fast jag håller med din man, på IKEA ärd det bäst att vara effektiv. Jag gillar inte att vara på IKEA. Jag tycker inte det är kul när jag inte får köpa allt jag ser!

crrly sa...

Haha, nä, visst är det vansinnigt frustrerande?? :p