onsdag, september 21, 2005

Brighton here I come

eller i alla fall i november. Äntligen har SAS dragit pengar för biljetten! Av nån anledning tog det tre dagar extra att dra pengarna och sen ytterligare 3 dagar innan det syntes på kontot. Vill de inte ha pengar undrar man? Min egentidtilldelning: 3 dagar, 2 nätter 2 ggr per år. Det är det främsta argumentet för att flytta närmre barnens far- och morföräldrar. Men de högre makterna vill inte ha oss där tydligen. Det är ju deras förlust och nu slipper vi ju fatta beslut i frågan. Vi gillar ju dessutom att bo här. Nu ska jag hämta sofföverdragen (2-åringen (eller hans andra alias: Eddie pucko) smetade in en halv banan på det stora överdraget, kemtvättsmannen sa att vi måste tvätta alla för att inte förstöra färgen, det kommer att kosta en förmögenhet (=inga julklappar, eller är han för liten för att förstå? jag undrar...) och sen ska jag försöka trä tillbaka dem på kuddarna och jag vet redan att det inte kommer att gå, inte minst på grund av min skumgummifobi.

2 kommentarer:

crrly sa...

Slipper fatta beslut?

Skumgummifobi???

Eva-L sa...

Vi funderar emellanåt på att flytta till Östergyllen, men vill inte riktigt. Med tanke på barnen vore det underbart men med tanke på allt annat vore det hemskt.

Prata inte om skumgummi med mig! Jag jan inte ta i det och inte tänka på det för då mår jag illa och får krypningar i hela kroppen och ryser av äckel.