tisdag, november 15, 2005

Posten, utpressare?

Den senaste månaden har två paket som Discshop skickat till mig försvunnit. När det första försvann mailade jag Discshop och de skickade ett nytt paket som också försvann. Gissa hur kul det var att maila igen...(Och nu rear de dessutom Buffy så jag måste beställa igen.)
Min brevbärare har inte sett till några paket, samtidigt som Discshop menar att de sällan har problem och när det uppstår brukar det vara i mottagarens postnummerområde. Det betyder alltås att brevbärarna på mitt lokala postkontor snor mina paket. Gissningsvis inte min brevbärare (för hur dum är man om man tar paket för någon 2 ggr på raken?, jag menar bortsett från att han då sitter med två Vänner säsong 8 (present till J) och två Scrubs säsong 1 (present till nån annan). Fast det är klart, om jag kollar tradera så ligger de säkert där.) Min film som till slut skickades i eget brev kom fram idag.
Hädanefter måste jag beställa mot postförskott, det kostar 50 spänn. Jag måste alltså betala Posten för att de inte ska stjäla mina paket. Nice.
Men mina Vänner och Scrubs skickar Discshop mot postförskott som de betalar.

2 kommentarer:

Jimmy sa...

An extraordinary blog. Continue to keep it up to date. Here's what a lot of people are searching for: scommesse calcio . More than scommesse calcio

TradingCourses sa...

Enjoyed your interesting blog. You may want to check out my day trading web page day trading Keep it up.