onsdag, november 22, 2006

VAB

5-åringen har krupphosta nästan varje morgon och har varit hemma 2-3 dagar per vecka de senaste veckorna. Han blir helt frisk under förmiddagen, men det går ju inte skicka någon som har andningssvårigheter till dagis även om man vet att han blir helt frisk. Så idag går vi till vårdcentralen. Jag är lite orolig för att läkaren ska säga, att ja här har vi en solklar astmatiker. Nästan alla 5-åringens kompisar har katt.


Just nu sitter han framför youtube och skriver in "månster" och "hårog" i sökrutan. Han kom till något barnförbjudet (filmerna visas inte automatiskt när de har barnförbjudet innehåll). Han ville se Lordi.

4 kommentarer:

crrly sa...

Leskigt.

Hoppas han kryar på sig. Och inte är allergiker.

Eva-L sa...

Fast han är ju allergiker. Och han kommer att prova astmamedicin i en månad för att se om det hjälper. Det kan ju fortfarande visa sig vara en envis förkylning:-)

crrly sa...

*förvirrad*

Jag menade nog att skriva astmatiker. Oh well. Hoppas han inte är diabetiker! ;p

Eva-L sa...

Jag tror att det är en envis hosta som inte vill ge med sig och att han om morgnarna behöver lite extrahjälp att andas. Han har inga typiska astmasymtom. Tur bara att jag inte trodde att amningen skulle göra att han slapp allergier för då hade jag blivit besviken!