Om man har en röd pepparfrukt och inte vet hur stark den är säger min kompis Mathe att man ska smaka på den. I början lät jag J göra det, men nu när jag ätit tabasco nästan varje dag i ett år så gör jag det själv. Vanliga röda pepparfrukter är oftast inte särskilt starka. Och även om jag får tag på en som inte smakar nåt alls brukar jag ha i den i maten för att det ser så snyggt ut. Om man har en röd pepparfrukt och smakar på den och den inte är alls stark så ska man veta att styrkan är osynlig och om man kliar sig i ett öga med något finger som kommit i kontakt med pepparfrukten (och om den inte smakade starkt så gäller det ju oftast alla fingrar) så gör det svinont. Även om man tvättat sig om händerna. Det gäller antagligen de gröna pepparfrukterna också, men det har jag inte testat.
Lite senare: Bara för att vara riktigt säker så gjorde jag precis om det och det gjorde ont nu med. Kan man klia sig i ögonen med tops kanske? (Jag kliar mig väldigt ofta i ögonen eftersom jag är allergisk mot nåt.)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar