måndag, juni 25, 2007

Sommarlovets första dagar

Edvins en öga är nästan helt igenmurat efter ett myggbett. Han ser ut som en boxare som blivit knockad (men utan blåmärken). Han ser också rätt mycket ut som när han var nyfödd och han en snygg blåröd svullnad över ögonbrynen i 2 dygn. Just nu försöker han få mig att ge honom hans morfars gamla pistol (nån gammal 1800-talsrelik=fungerar inte, hänger på väggen som prydnad) för att han "kommer inte ens skjuta på de människor jag inte gillar". Great. I går försökte båda barnen övertyga mig om att familjen behöver en till bebis för Edvin vill ha en att krama och 6-åringen tyckte det lät som en bra idé. Det tyckte inte jag. Men vad händer om ni blir jättekära och det blir en ändå undrade 6-åringen. Inget så länge ni är här och påminner mig om att ta p-piller, sa jag inte.

6 kommentarer:

anna sa...

he he he... det var nog bra att du inte sa det högt! vi har tillbringat helgen med att vara dunderförkylda (och är fortfarande...) hann dock med en sväng till Disagården med Linda (den du känner, dock utan hennes Povel) och Hedda, det var mysigt. hur är det i hembygden?

Articuno sa...

E blev också myggbiten i helgen (vad sjutton ska man ut på landet för?). Armen har svullnat upp som om han blivit ormbiten och i nacken sitter en gigantisk vattenblåsa. Så, nu är det sommar!

Hälsa Edvin att han ska krya på sig.

Evova sa...

det ar harligt att bo i ett land som har sa dalig luft att inte ens myggen vill bo har. har inte sett en mygga pa 7 ar. flytta barnen hit. de skulle smalta in finfint med de brittiska blekfisarna med o du kan dricka te o inreda med chintz bast du vill i en liten cottage med rosentradgard...

ge grabben pistolen, kanske han kan skramma nan gammal tant o ge henne nat att klaga over vilket alltid livar upp.

crrly sa...

:D Det där var kul. Sista meningen alltså.

Eva-L sa...

fru a: jag måste nog ringa dig och få mer information tror jag:-)
articuno: landet är ett gissel. igår såg vi en huggorm. är det normalt att svullnaden sitter i 2 dygn?
evova: det är därför skåne är så lovely, inga myggor och de eventuella flygfän som finns tar svalorna som vi låter bo under taket. fast jag försöker hela tiden klura ut ett sätt för oss att flytta till england. jag gillar ju verkligen regn.
crrly: mm

Anonym sa...

ha ha. 2 är lagom! trevlig sommar ! jenny m i aspudden, med 3...(ej inloggad)