torsdag, augusti 23, 2007

At the end of my tether

Jag nukade blomflugorna med getingradar. Dom bara måste dö av nervgift, eller? Jag testade (igen)att ställa fram en liten skål med vatten, balsamvinäger och en liten droppe diskmedel (för att bryta ytspänningen) och det är så jävla värdelöst. Varje gång jag kollar sitter där 3-4 flugor på kanten och sniffar vinägerångor, en gång hade en krupit ner nästan till vätskan för jag hade swirlat lite när jag ställde ner den och det fanns lite vinäger ovanför ytkanten. Ingen fluga dör någonsin av detta! Men getingradar, det måste funka!

5 kommentarer:

Articuno sa...

Nä, Radar funkar inte här i alla fall. De äcklena verkar tåla vad som helst.

Vinägergeggan tycker jag bara funkar om man ställer glaset/skålen i en plastpåse, som man knyter igen när det samlats tillräckligt många flugor, och slänger i soporna (långt bort).

Prova att lägga en gammal banan i någon annans brevinkast - det borde ju locka bort dem från din lägenhet?

Eva-L sa...

Men det funkade faktiskt! Men det var säkert ett engångstillfälle...

Johan sa...

Articuno: Nja, det där med banan i nån annans brevinkast funkar väl bara i närheten? Och vi har ju - ehem - en egen våning. (Malligheten har inte släppt än.) Dessutom ska vi kanske inte alienera oss helt från grannarna än i alla fall. Jag har redan kommit på kant med trädgårdstanten...

Articuno sa...

Låt malligheten sitta kvar, det ÄR häftigt med en helt egen våning.

Saga är också lite fascinerad över er nya lägenhet, och när hon berättade för en kompis att ni hade en helt egen våning frågade kompisen "VA? Kan man ha det?"

Det var i och för sig samma dag som de båda trodde att Irland låg bredvid Estland (för att det lät lika) och att det var i Holland man hade kilt.

Evova sa...

Det finns nog nagra forvirrade hollandare i kjol. O garanterat minst en irlands bar i Estland