måndag, januari 19, 2009

Nya böcker och gamla

Jag köpte (efter vitsord på Bokhora) två Karin Slaughter-böcker i Florida. Det var helt fel böcker (de ska inte läsas i fel ordning) så jag sitter snällt och väntar på den första från adlibris (eller det gör jag inte, jag var nere på utlämningsstället igår och hade dem att leta igenom alla adlibris-paket efter mitt, men det hade inte kommit). Innan jag for beställde jag ett gäng pocket:
ADICHIE, CHIMAMANDA:EN HALV GUL SOL
RAGDE, ANNE B.:BERLINERPOPPLARNA
KINDE, JOHAN:NÅGON SORTS EXTAS
KOPPEL, HANS:VI I VILLA
BERGENSTEN, GUNILLA:FAMILJENS PROJEKTLED
HENSCHEN, HELENA:I SKUGGAN AV ETT BROTT
som jag tänkte läsa den här veckan. Jag kommer att få grym abstinens om jag inte kan få tag på ett ex The Dragon Reborn nämligen, så jag kommer att behöva vara fullt sysselsatt. Jag började läsa om Jordan-böckerna (eftersom den avslutande delen kommer i höst) och upptäckte att det saknas delar. Vilket ju är omöjligt eftersom det bara är jag, som jag känner som läser dem. Nu måste jag leta igenom hela bokhyllan och jag har inte tid.

Uppdatering:
Medan jag satt och skrev detta kom en leveransavisering för nästa omgång böcker:
PERRY, ANNE: FACE OF A STRANGER (också mystiskt försvunnen bok i serie, har månne pälsängrarna hittat upp i bokhyllan???)
CARR, J.L.: MONTH IN THE COUNTRY (jag försöker också beta av min önskelista)
WIDMARK; MARTIN: VARULVARNA (samt hitta bra böcker att läsa för barnen som de gillar, De gillar Nelly Rapp, men inte detektiverna Lasse och Maja och jag håller med.)

2 kommentarer:

anna sa...

i skuggan av... är fantastisk. jag skulle vilja läsa alla de andra också, stod och höll i Johan Kinde härom dagen. men jag hinner ju fan aldrig läsa!

Evova sa...

Half of the yellow sun ar SUPER!! Mycket battre an hennes forsta, o den ar inte sa dalig den heller.