tisdag, mars 17, 2009

Cake

Det bästa vi åt, och det är inte lätt att välja mellan alla eton messes, hummusar, bruschettor på bröd från St John och en perfekt welsh rarebit, var cakesen från Teddy's i Shoreham. Det var victoria sponge som var grunden, den första vi valde var smaksatt med citron (lemon drizzle, dvs indränkt i citronsaft) med ett lager mascarpone smaksatt med citron och citronrasp ovanpå kakan, den andra var med blåbär, sockerglasyr med blåbär (som smakade MYCKET blåbär) och mascarpone emellan och den tredje där kakan, mascarponen och glasyren alla var smaksatta med lavendel. Idag har jag köpt citron och mascarpone och ett halvt kilo smör. Imorgon ska jag baka cake. Lavendelkakan tänkte jag vänta med tills jag är i Skåne och kan använda min egen lavendel.
Oh, man I love the cake.

1 kommentar:

Evova sa...

kan du skicka receptet om det blir bra?