fredag, april 17, 2009

Maskerad

Har precis lämnat av Nils på skolan. I eftermiddag har de maskerad tema Elsa Beskow. Vi mötte Darth Vader, en drake och en Nazgûl på gården. De sa att det helst skulle vara Elsa Beskow, men att det inte behövde vara det. I korridoren stötte vi på flera blomflickor och älvor. L skulle klä ut sig till en blåsippsflicka, men hade precis som Nils valt att vänta med utklädningen (när jag skriver valt menar jag att jag inte sa till Nils att alternativet klä ut sig hela dagen fanns). Sötaste P var förstås en lingonflicka från Putte i Blåbärsskogen. A gick förbi med en grön glaskula på en kudde och var, gissar jag, prinsen i Prinsessan på ärten. Vad N skulle vara vet jag inte men hennes midjelånga hår var lockat och rödslingat. Nils började med en gång ta på sig sin kostym - han ska vara Olle i Olles skidfärd. Vi (dvs Johan och Nils) hade klippt ut ett par skidor i kartong och gjort bindningar av tejp. Jag tänkte hämta tidigt idag och ha med mig kamera.
Sist jag var på maskerad var det också med sagotema, jag var Snövit. Det var precis innan Johan och jag blev tillsammans, eller precis efteråt. Johan var utklädd till sensmoral.

2 kommentarer:

Evova sa...

jag vill se kort.

o hur ser sensmoral ut? du var sakert fin men jag kan ge mig pa att J var tvungen att forklara for alla vad han va...

Eva-L sa...

Ja, det behövde han förstås och så fort nån frågade honom omdet gav han dem en lapp där det stod något snusförnuftigt. Jag fick egna lappar.