Råräka, tagetes, hälleflundra, gurkört
Pilgrimsmussla, potatis, brynt kål
Sockersaltad tomat, kycklingconfit, blomkål, ankleverpärlor
Havsvattenrimmad torsk, rödvinsvete, bläckfisk
Lavendelkalv, grön paprika, kantarell, små små ärtor
Mjölkchoklad, kokosskum, päronkompott, verbena
Tempererade röda bär, violis, violgélé, violblad, vanilj- och yoghurtkräm
(jag har markerat mina favoritsmaker)
det åt jag igår och sedan vårdades jag i hemmet*. Till det drack vi en slattvinsavsmakningsmeny, mkt bra initiativ och när vi gick därifrån fick en påse småkakor, som vi nu ca 24 timmar senare äntligen har kunnat smaka på.
Vi var i Kåseberga på Vendel Ales stenar och vi satt så perfekt; jag så att jag såg backarna och Johan så att han såg havet.
*stulet från Torsten Ehrenmark
2 kommentarer:
later alldeles, alldeles underbart
det var det. kom hit nån gång så åker vi dit.
Skicka en kommentar