fredag, september 04, 2009

Ju

Jag slänger in ett ju rätt ofta när jag skriver. Och om det inte är en en ju ... desto-mening så är det alltid bättre utan. Det ser ut som om jag argumenterar med någon annars. Och det gör jag ju inte. Och det gör jag inte.

Och nu vill jag veta hur man gör när man skriver en rad där ett eller alla ord ska vara överstrykna, så att det syns. En del kan det, andra inte.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men man kan ju argumentera med sig själv. Det gör ju jag hela tiden. Ju. /V.

Anonym sa...

Överstrykna?/V.

Eva-L sa...

Ja, att det går ett streck rakt genom ordet så att man ser vad det står, men det är överstruket, som om man hade skrivit fel på en skrivmaskin. Jo, men jag skriver det jämt utan att argumentera.

Anonym sa...

På min, av någon anledning engelskspråkiga, dator markerar man, går in under "font" och kryssar i "strikethrough". Då blir det ett vågrätt streck genom det markerade. Menar du nåt annat?/V.

Anonym sa...

Jaha, nu fattar jag att det förstås inte är så man gör när man bloggar? Ledsen att jag lever på 1800-talet... Och jag ska verkligen inte kommentera mer här idag. Det är för att jag är övertrött som jag blir så här "pratig"./V.

Eva-L sa...

Ja, för jag vet ju att du inte tar amfetamin. Hoppas du får sova inatt. Jag kan skriva mina inlägg och word och klippa/klistra. Det är kanske så man gör?