torsdag, september 03, 2009

Stolt

Nils har tydligen haft i uppgift i skolan att rita och skriva ett vykort.

Kortet är adresserat till MAMMA LJugn (det är jag) och han skriver:
Hej! mamma. Vi är på kanarieöna. Jag har set. En apa.
På andra sidan har han ritat en vansinnigt snygg apa och ett frimärke.

Det är väldigt likt de där böckerna jag skrev i ettan/tvåan om vår katter Klöver och Paddington och vad som egentligen hände när vår hund Sassa nästan bet ihjäl Paddington. Jag målade med färgkritor så det blev ju mycket verklighetstroget. Jag gillar att Nils och jag ligger på samma nivå så här långt. Till och med våra handstilar är lika.

Jag vet inte, kanske ska man ha som mål att ens barn ska växa upp och bli bäst i världen på allt, men min högsta ambition för dem är att de ska gå ut skolan och skaffa sig ett jobb. (Och bo hemma för alltid för jag kommer att dö när dom flyttar härifrån.)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är väl inte heller nån Joseph Jackson, mina mål är att ungen håller sig vid liv och någorlunda god hälsa. Sen är det bra om han är snäll mot sig själv och andra. That's pretty much it. Om du känner dig ensam när de flyttat kan vi ju tröstfika jättemycket och göra andra roliga kulturtantssaker? Kram, V.

Eva-L sa...

Vi kan ha klippkort på Operan, Konserthuset, Stadsteatern och Dansens hus. Jag ska ha glasögon. Och vi ska fika hela tiden. Och eftersom vi yogar varje dag kan vi äta vad som helst. (Faktiskt så yogar jag varje dag. Och äter vad som helst).

crrly sa...

Glöm inte att ni måste färga håret med henna och bara köpa kläder från Gudrun Sjödén.
Förlåt, kom av mig. Alltså, vad SÖT han är ungen, kan du inte skanna kortet??

Eva-L sa...

Det finns ingen påsättningsknapp på skannern, jag har redan tänkt tanken. Måste gå en skannerkurs nu.

Mm, vi vill nog båda använda henna men jag har läst att man kan få allergiska reaktioner av det. Måste kolla upp noggrannare. Kanske henna hos en frisör?

Anonym sa...

Henna-rött är så snyggt, men man kan absolut reagera på henna, rätt illa också. Dessutom sa alltid Suzanne (Motalas bästa frisör och kanske norra Europas främsta colorist, däremot vet jag inte vad hon heter i efternamn längre, för hon har just gift sig)att man INTE skulle ha henna och andra "naturliga" grejer i håret (typ kamomill?)för att själva färgningsprocessen liksom aldrig avstannar. Med vanlig hederlig miljöfarlig och cancerogen hårfärg chockar man håret, men sen får det vara i fred. Jag har i alla fall en flaska mes-mellanbrunt med en skvätt rödton i i badrumsskåpet. Funderar på att slå till på den nu i helgen. Har en flaska vanligt mellanbrunt också om det ser för hemskt ut.
Gudrun Sjödén förresten - över min döda kropp!
Vad är det för j-a skanner som inte har en påsättningsknapp?/V.

Anonym sa...

Ber om ursäkt för alla missade mellanslag i förra inlägget, jag är så trött i dag./V.

Eva-L sa...

Jag har en jättefin Gudrun Sjödén-halvklänning som är fin och inte ser så Sjödensk ut. Den kan jag kanske ha. Men jag ska mest ha mina vanliga översexualiserade Amercian Apparel-kläder.
Jag vet inte vad det är för skanner och jag vill inte störa Johan med det just nu för han är sjuk och jag har äntligen fått honom att börja titta på The Wire.

crrly sa...

*flinar åt att diskussionen fortsatte*