tisdag, november 10, 2009

Go Go Hamster


Jag köpte alla fyra. Världens bästa svägerska ville förvisso inte ha fler husdjur, men de här kissar åtminstone inte inomhus. Nu är bara frågan vem som ska få vilken. Förra året fick kusinbarnen varsin monchichi som inte var likadana och lilltjejen ville inte ha sin. Nils har redan sagt att han vill ha en brun. Jag gillar den gula (ja, jag har inte köpt nån till mig själv, men jag får ju välja åt Edvin). Så får lilltjejen den vita och stortjejen den grå. Så får det bli. Jag så innerligt nöjd, jag köpte alla barnens julklappar idag. Det enda som saknas är lego till Eddie B.
Jag tänkte lägga ut en önskelista här, men så länge kan jag nämna att till de här hamsterdjuren finns en MASSA tillbehör (som t.ex. farföräldrar och liknande skulle kunna köpa).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så du åker alltså och julshoppar utan att ens RINGA arbetslösa vänner? (K. vill också ha en sån där j-a hamster, förresten, maken till masspsykos...) Nåja, vi var på BVC och blev vaccinerade, så jag hade ändå inte kunnat följa med. Det var så enastående dåligt organiserat att man liksom inte ens blev arg, eller ens irriterad, bara häpen. Men trots det var vi på leksaksaffären och köpte tröst-Bakugan efter bara trekvart./V.

Anonym sa...

Jaha, nu fick jag ångest över att jag är en odräglig i-länning. Så av karmiska skäl vill jag bara tillägga att jag är OERHÖRT tacksam över att leva i ett land där alla som vill blir vaccinerade gratis./V.

Eva-L sa...

Fast jag var på Toysrus i Kungens kurva och tvingade grannen att skjutsa mig så det hade inte varit helt lätt.
Jag är helt psykosad, när man trycker på nosarna piper de, hur gulligt som helst.
Jag måste in till stan för legot så vi kanske kan ses där?

Evova sa...

hehe min kompis claire haller pa att leta hela brighton runt efter en san daringa hamster. sa du har alla helt enkelt. du kan nog salja dem dyrt om nagra veckor!

crrly sa...

Hamster????? *fattar nada*Finns monchichi fortfarande alltså?? Var då?? Har bara sett begagnade äckliga på Tradera. Minicrrly har lånat grannens dotters gamla och den *hm* mår inte så bra... Så nya monchichir (om man nu kan göra en sån plural) efterlyses.