onsdag, december 09, 2009

MIN önskelista

I julklapp önskar jag mig:

presentkort på American Apparel

mer minne till min dator

en speldator (fast ev. fixade senaste patchen alla grafikproblem) (tydligen ska macbook pro passa bra för wow och det är ju intressant eftersom jag gärna vill ha en sån)

en färdig hall (krokar uppsatta på väggen, ett linneskåp) (här behövs en hantverkare (det har jag faktiskt redan), barnvakt så vi kan åka och köpa skåpet och städhjälp varje vecka)

inga mer pälsängrar (presentkort på anticimex?)

Nu vill jag inte vara gnällig men jag får aldrig nåt jag önskar mig (förutom resor till Västinidien och en kitchenaid och så, men det beror ju på att min man också vill ha dom här grejerna, jag säger bara: mer översexualiserade* kläder från American Apparel!) så det här är ju en övning i besvikelse varje år (nej, jag får ALLTID choklad).


*Det stod så nånstans i nån tidning, kanske DN och det tyckte jag var kul eftersom jag bara köper kläder där; fast det är klart jag kan ju inte ha dom där jeansen ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ju hur dumt sagt/skrivet som helst av (ev.) DN. Är det NÅGRA som INTE spelar sexkortet (vad gäller klädkedjor) så är det väl American Apparel!!! ??? Just nu (och med det menar jag de senaste tio-tolv åren) är jag så himla trött på att vara alldeles för tjock, men om det inte vore för det skulle jag också tycka att ett sånt presentkort skulle sitta fint. Fast de HAR stora storlekar, så det är trevliga på det viset också.
Om du vill känna att det alltid finns nån som har det värre (på i-landsvis), så kan jag påminna om min stackars man som förra julen fick ett Hälge-seriealbum, året innan en notbok med Håkan Hellström-låtar. Båda idiotpresenterna var från min mor och vår stackars svåger fick samma grejer. Helt obegripligt - köp en j-a Triss-lott då istället, liksom. Läste att konserten igår var hur bra som helst? Kram, V.

Eva-L sa...

Ja, jag vet inte hur dom tänker riktigt. Men jag älskar American Apparel och uppskattar att de har kläder som vem som helst kan ha. Och så är det sexiga kläder också.
Hur svårt är dett FRÅGA vad Rolle önskar sig? Dessutom är väl Rolle lika enkel som alla andra människor, man kan köpa choklad, glögg, presentkort, oxfilé eller minne till datorn. Bara bra-att-ha-saker.
Konserten var hur bra som helst. Att överhuvudtaget lämna huset utan barn var hur bra som helst. Ska vi försöka ses på fredag? Kram.

Evova sa...

forsent. har redan kopt din julklapp.