måndag, mars 28, 2011

Modern rastlöshet

Vi bokar en familjeresa till nästa vinter. Fyra timmar senare börjar jag planera familjeresan till nästnästa gång. Vi har som väldigt lös regel att varannan gång åker vi på sol- och badsemester och varannan gång något mer händelserikt.

Först var vi i Dominikanska republiken, sedan åkte vi till Orlando, Florida. Vi är inga äventyrare, J och jag hade redan varit i Västindien 2 ggr och hela familjen hade redan varit i Orlando. Fast första gången i Orlando bodde vi på lyxresorten Disney's Grand Floridian Resort & Spa, ett stenkast från Magic Kingdom, med concierge service, den här andra gången så bodde vi på budgetmotellet Baymont Inn & Suites, körde till alla parker i vår hyrbil (en illorange Dodge som vi alla älskade)och åt nästan alla frukostar på Denny's. Nästa gång åker vi till Mexiko och resan efter det går med största sannolikhet till Kalifornien.

3 kommentarer:

Evova sa...

var i mexico? blir det ren solsemester? o var i californien? vi tanker Caribbean nasta Jan/Feb - tankte se lite cricket o sola. men jag vill axa till Mexico, Kuba, Hawaii, New Orleans, etc etc etc. vill ha mer semester, mer pengar o mindre jobb...

Eva-L sa...

Ren solsemester, men på mayasidan (den karibiska sidan) så att det går att kombinera med lite historiestudier. Det finns en mayaruin på området där vi ska bo.
Vi tänkte ju första köra en massa bil med barnen i USA, men bestämde oss för att det var en dum idé, så tänkte bara göra Kalifornien. Så soliga ställen som möjligt + San Fransisco.
Men först ses vi i NYC!

Evova sa...

later bra det! ser fram emot besok!