fredag, januari 04, 2013

Widget

Jag gillar widgeten från Goodreads med min läsutmaning. Jag bryr mig inte så mycket om läsutmaningen, men det är ett väldigt enkelt sätt att hålla reda på vad jag har läst. Jag började läsutmaningen 2012 med 100 böcker och när jag kom dit på hösten nån gång så höjde jag till 120 och slutresultatet blev 136. Det är ganska mkt böcker, men en del är omläsningar, ganska mycket YA är lättläst och jag har tagit med en del serier och tidningar men inte alla. Och jag listar inte precis allt skräp jag läser. Men ändå. Praktisk hjälpreda. Och det är roligt att se vad andra läser på Goodreads.

3 kommentarer:

Anna (Bokstävlarna) sa...

Jag gillar också widgeten. Det är något med att se hur listan fylls på som känns väldigt tillfredsställande, även om det egentligen inte är någon (inte ens jag själv) som bryr mig om jag kommer i mål eller ej.
Jag tar också med serier, men med tanke på att jag läser rätt mycket tegelstenar så tänker jag att det nog i genomsnitt ändå blir några hundra sidor per bok.

Eva-L sa...

Ja, jag gillar att se hur listan fylls på. Jag har aldrig någonsin tidigare haft koll på vad eller hur mycket jag läser och det känns lite intressant för mig själv. Och också roligt att titta på titlarna och inse att en del böcker helt fallit ur minnet (men det kanske säger mest om mitt minne ...)

Unknown sa...

Hej! Intressant blogg du har. Du är välkommen på http://filmandotherstories.blogspot.se/.
God fortsättning på det nya året!